Nieuws: Onze STEMWIJZER staat online

Op informatieavonden wordt telkens de vraag gesteld: “Heeft u een stemadvies?” Dat is natuurlijk altijd een beetje precair want ook tegenstanders van MAA hebben genuanceerde meningen en zullen op verschillende partijen stemmen.

Daarom hebben we alle partijprogramma’s voor de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen in Limburg (20 maart a.s.) nageplozen op hun standpunt over vliegtuigoverlast en MAA.  (En als ze het noemen ook over AWACS en Bierset).=

Bij elke partij staat de conclusie van de redactie en kun je doorklikken naar de uitgebreidere tekst en zelfs naar het complete verkiezingsprogramma. Uiteraard hangt je stem voor een deel ook af van andere standpunten van de betreffende partij. Het kan een mooie aanleiding zijn om eens te switchen!

NAAR ONZE “STEMWIJZER PROVINCIALE STATEN 2019”